Pigwę wykorzystujemy głównie jako dodatek do herbaty,zamiast cytryny,o czym wspomniałam zeszłej jesieni-klik.W tym roku obrodziła hojnie,to można z przetworami poszaleć.Polecam tym,którzy jeszcze jej walorów nie poznali lub nie praktykowali z przetworami.A i też jest ciekawą dekoracją jesiennego stołu.
piątek, 28 września 2012
jesień w rodzinnym podwórku
Pigwę wykorzystujemy głównie jako dodatek do herbaty,zamiast cytryny,o czym wspomniałam zeszłej jesieni-klik.W tym roku obrodziła hojnie,to można z przetworami poszaleć.Polecam tym,którzy jeszcze jej walorów nie poznali lub nie praktykowali z przetworami.A i też jest ciekawą dekoracją jesiennego stołu.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Zachęcam do dodawania własnych uwag po wypróbowaniu przepisu ;).